Guinea-Bissau

View listings

guinea-bissau.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Guinea-Bissau

Fastighet till salu i Guinea-Bissau

Guinea-Bissau är en västafrikansk stat, en av de minsta staterna i kontinentalt Afrika. Den gränsar Senegal till norr, med Guinea i söder.

Landets fortsatta politiska instabilitet har begränsat tillväxten på finansmarknaden och fastighetsmarknaden i Guinea-Bissau, men förhandlingar med kinesiska företag intresserade av att investera i fastigheter till salu och byggande av nya bostäder växer.

Landets regering har som mål att skapa en bra makroekonomisk miljö, en solid politik för att skapa en fastighetsmarknad som kan erbjuda mer och mer bostäder som den genomsnittliga familjen Guinea-Bissau har råd med.

Guinea-Bissau gör stadiga framsteg när det gäller att förbättra miljön på fastigheter.

De bästa ställena att leta efter egendom till salu i Guinea-Bissau för dem som är intresserade av att investera eller flytta till detta land är verkligen huvudstaden Bissau och staden Bafatà.

Bissau är nationens politiska och finansiella centrum, men det är också en plats rik på kulturarv och kultur.

 

Bafatá är en stad vid floden och är känd för att vara födelseplatsen för den revolutionerande oberoendeisten Abel Djassi.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB